Altijd iets te vieren!

L

Stilstaan in het nu, daar de tijd voor nemen. Genieten van het moment, dat doe je met Lola’s. Tegelijkertijd gaan wij mee met de hipste trends.

Lola’s Leeft!

O

Wij houden van gedurfd. Binnen de lijntjes is niet altijd even spannend. Het mag best met een knipoog 😉

Lola’s is ondeugend!

L

Lola’s staat voor aandacht, iets liefs doen voor een ander. Lola’s besteedt net zo veel aandacht aan details als aan het grote geheel. Soms maken details het verschil in beleving.

Lola’s is lief!

A

Bij Lola’s staat hergebruik van producten centraal. Lola’s passie is om gebruikte producten een nieuw leven in te blazen. De unieke items die Lola’s inzet zijn eventueel ter plekke te koop.

Lola’s is anders!

S

In deze individualistische tijd is ‘samen’ niet meer zo gewoon. Lola’s wil dat doorbreken, door veel ondernemers samen te laten werken, met als doel elkaar te versterken. Samen is niet alleen en veel leuker.

Lola’s doet het samen!

Wie zijn wij?

“Lola’s Events is een evenementenbureau uit Leiden dat zich onderscheidt door een hecht dreamteam, creativiteit, professionaliteit en maatwerk. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Ons ervaren dreamteam staat klaar om je visie tot leven te brengen en elk aspect van je evenement te perfectioneren, van concept tot uitvoering. Ontzorgen is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Bij Lola’s Events draait het om het overtreffen van verwachtingen en het leveren van buitengewone ervaringen die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven.”

Trotse eigenaresse en oprichtster – Iris Broere

Na mijn ‘abstracte’ master over organisatieverandering besloot ik om het roer om te gooien en verder te gaan in iets waarin ik mijn passie en creativiteit in kwijt kon. Het is een eer om het vertrouwen te krijgen van onze opdrachtgevers en om voor hen een prachtige ervaring te creëren. Ik ben er trots op dat ik met Lola’s mensen inspireer met ons werk en onze style. Daarnaast geniet ik enorm van het samenwerken met Lola’s Dreamteam en onze vaste leveranciers. Een hecht team dat we door de jaren heen verzameld hebben. Ieder feest is uniek en dat zorgt telkens voor nieuwe uitdagingen, dat is het mooie aan de evenementenbranche.

– If not now, then when –

Iris Broere

Oprichtster Lola's Events

Iris Broere

Waar ik in mijn eigen leven ontzettend van geniet, wil ik graag uitdragen met Lola’s: spontaniteit, kwaliteit, aandacht voor elkaar en genieten van het moment. Ik wil deze aspecten overbrengen in Lola’s activiteiten en kan daarin mijn passie kwijt. Samenwerken vind ik daarbij belangrijk, omdat het delen van ideeën en enthousiasme voor mij onbetaalbaar is. Samen staan we sterk.

Madelief Bosch

Dreamteam - Operational

Madelief Bosch

Madelief, heeft passie voor alles wat met evenementen te maken heeft. Met haar opleiding in de eventindustrie en haar ervaring in de horeca is zij diegene die alles tot in de puntjes achter en voor de schermen kan organiseren. Ze werkt nauwkeurig en houdt van overzicht en dat is precies hetgeen wat belangrijk is als het aankomt op het plannen en organiseren van evenementen. Een echte alleskunner, die je graag erbij wilt hebben tijdens het verzorgen van jouw event!

Joy Stavleu

Dreamteam - Productie

Joy Stavleu

Meet Joy! De naam zegt het al deze harde, vrolijke werkster brengt een hoop plezier in Lola’s dreamteam. Joy werkt met passie voor Lola’s en kan altijd enorm genieten van een mooi resultaat. Daarom zal ze ook altijd alles geven voor het beste plaatje. Met haar ervaring in de reclamebranche is ze gewend om onder hoge druk te presteren. Wij zijn super blij met deze bezige bij want haar creatieve kijk en haar ‘hands-on-mentality’ zijn absoluut onmisbaar tijdens onze events.

Chef Stan

Master Chef

Chef Stan

Chef Stan heeft een prachtige dosis aan ervaring op gedaan in sterrenrestaurants. Momenteel geeft hij kookles op de Leo Kannerschool in Oegstgeest. In 2015 deed Stan mee met het tv programma Masterchef 2015 en werd hij tweede. Deze kok is van vele markten thuis, bewaart de rust in de keuken en is creatief met voedsel en smaken. Daarnaast kan hij altijd ontzettend gepassioneerd vertellen over mooie producten of bereidingen. Een echte vakman aan het werk!

Chef Klaas

Chef de Cuisine

Chef Klaas

Chef Klaas heeft één passie, en dat is koken. Zijn culinaire achtergrond ontwikkelde zich tijdens zijn jeugd in Engeland, waar hij opgroeide. Vanaf 2007 geeft hij leiding over een team van koks bij Kookworkshops, waar hij samenwerkte met gerenommeerde Chefs als Robert Kranenborg, Cees Helder en sterrenkok Niven Kunz uit Rijswijk. Klaas beschikt over de juiste vakkennis en techniek en houdt daarbij van de eenvoud. Klaas steekt graag de handen uit zijn mouwen om topgerechten klaar te maken.

Chef Hilko

Chef

Chef Hilko

Chef Hilko kookt al geruime tijd mee op diverse partijen van Lola’s Events, van bruiloften tot 21-diners tot bedrijfscatering. Hilko weet wat hij doet als het op eten aankomt van een goed stuk vlees bereiden, tot de zeebaars voorzien van een mooie garing met een krokant huidje of een saus mooi op smaak brengen. Deze gepassioneerde kok zorgt voor een goede sfeer in het team. Hilko is een harde werker die zich altijd inzet voor het beste resultaat en net dat stapje extra zet.

Elise Drenthe

Fotografe

Elise Drenthe

Als huisfotografe van Lola’s Events ben ik inzetbaar op evenementen. Ik wil met mijn fotografie de bijzondere momenten vastleggen zodat je altijd kunt terug kijken op die bijzondere dag. “De herinnering die je later wilt hebben moet je nu maken”.

Nikki Groenewegen

Fotografe

Nikki Groenewegen

Nikki heeft al meerdere events van Lola’s prachtig weten vast te leggen met haar camera. Wij zijn altijd erg blij als Nikki van de partij is omdat de kwaliteit van haar foto’s professioneel is en zij prachtige sfeerbeelden weet te schieten. Zowel van de gasten als van de styling, zij weet de juiste momenten te vast te leggen.

Ian Wolbrink

Wijnadviseur Gouden Ton

Ian Wolbrink

Wij werken al geruime tijd samen met Ian Wolbrink van de Gouden Ton – Oegstgeest. “Ik ben de wijnhandel niet ‘ingerold’, ik heb er bewust voor gekozen.” Ian heeft veel kennis op het gebied van wijnen en is enorm service gericht. Daarom doen wij graag zaken met Ian en laten wij ons door hem adviseren om de ideale wijn spijs combinatie aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Tim van Es & Co

The Dutch Oysterman

Tim van Es & Co

Heerlijk om samen te werken met een echte oesterkenner! Tim is razend enthousiast over zijn oesters en vindt het fantastisch om mooie verhalen te vertellen over de oester. Dit blijft wat ons betreft altijd een toegevoegde waarde op ieder event. Het is een stukje culinaire entertainment, een verbindende factor en altijd fotogeniek! Na het runnen van zijn eigen strandtent is Tim een doorgewinterde horeca ondernemer en dat is precies waarom wij graag met hem samenwerken!

Jonno

Dreamteam

Jonno

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep is één van de gezelligste barrista’s uit Leiden. Probeert iedereen met een lach of grap te bedienen maar vervult ook prima een rol in de keuken of als gastheer.

Sanne Huisman

Dreamteam Artiest

Sanne Huisman

Sanne is van alle markten thuis, van de opbouw en het stylen van events, tot het assisteren van de chefs in de keuken. Sanne werkt altijd met dezelfde toewijding en liefde voor het vak. Sanne’s serene kracht werkt prettig door in het team. Sanne is daarnaast ook een geweldige zangeres! Zij vormt met haar gitarist David ook een duo voor intieme gelegenheden, denk aan mooie achtergrond muziek tijdens een diner of een prachtig intiem nummer tijdens de ceremonie van een bruiloft.

Manouk & Rosa

Dreamteam

Manouk & Rosa

Manouk & Rosa zijn twee echte horeca tijgers. Ze weten wat hard werken is en doen dat altijd met een stralende glimlach. Tafels indekken, bussen in- en uitladen of chauffeuren van A naar B. Daarnaast zijn deze meiden ook geweldige gastvrouwen. Deze twee toppers zijn altijd in voor leuke Lola’s klussen en hebben al een behoorlijk Lola’s repertoire opgebouwd. Aandachtig, lief en sterk!

Sonia

Dreamteam Styling

Sonia

Sonia ademt styling. Met oog voor detail gaat zij voor het perfecte plaatje en niets weerhoudt haar ervan om het beste resultaat te creëren. Ze houdt van mooie producten en weet deze vaak prachtig te combineren in haar stylingen. Het is een feest als Sonia het team komt versterken omdat ze naast haar passie voor styling ook nog eens veel ervaring heeft in het organiseren en uitvoeren van events.

Ontbijtprinces Jo

Ontbijtservice

Ontbijtprinces Jo

De Lola’s ontbijtservice wordt verzorgd door onze ontbijtprinces Jo, die al haar liefde en passie telkens weer in deze ontbijttas stopt. Iedere ontbijttas wordt zorgvuldig verzorgd en met liefde bereid en ingepakt. Als we dat aan iemand kunnen toevertrouwen dan is het aan onze lieve Jo. Het feit dat we inmiddels al een vast klantenbestand op regelmatige basis blij maken met onze ontbijttas geeft aan dat deze succesformule aanslaat.

Samenwerken?!