Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Tuinfeest organiseren met behulp van professionals

Er is altijd iets te vieren! Je bent jarig, je viert een jubileum, de liefde, een mijlpaal of je hebt gewoon zin in een goed tuinfeest! Wil jij een keer op jouw feest in het zonnetje worden gezet, zonder dat je zelf maanden bezig bent om alles te organiseren, dan zit je bij Lola’s Events goed. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden waarin wij alles tot in de puntjes zullen regelen. Denk hierbij aan het verzorgen van de catering, het drankarrangement, het aankleden en stylen van de locatie en het verzorgen van de muziek en het entertainment. Lola’s Events heeft de afgelopen 10 jaar al meerdere te gekke tuinfeesten in verschillende varianten succesvol mogen organiseren.

Hoe gaan wij te werk

Graag spreken wij een keer vrijblijvend af om kennis te maken en over je/jullie wensen te praten.
Tijdens dit advies gesprek bespreken we de diverse opties en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Indien de locatie al bekend is kunnen we natuurlijk direct praktisch advies geven hoe we de ruimte goed in kunnen delen. Ter verduidelijking maken wij gebruik van beeldmateriaal om zo de mogelijkheden te visualiseren. Ook bespreken we wat voor budget je/jullie in gedachten hebben, zodat wij een realistische offerte kunnen opstellen.

Lola’s Events in actie voor jullie tuinfeest (in een notendop)

“Jullie zijn enthousiast over ons voorstel, wat leuk!”.
Wij gaan over tot actie: wij bezoeken o.a. de locatie, contacten onze leveranciers, maken een allesomvattend draaiboek, verzamelen alle styling en organiseren de afgesproken diensten. Gedurende de organisatie blijven wij nauw contact houden, om alle details voor het feest door te nemen en alles goed op elkaar af te stemmen.

In de dagen voorafgaand aan het feest coördineren we de opbouw samen met ons dreamteam. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat ons dreamteam klaar staat om alles van top tot teen te verzorgen. Het tuinfeest kan beginnen, alle voorbereidingen komen nu op dit speciale moment samen en je/jullie kunnen genieten van een onvergetelijk feest en jullie gasten!

Na het tuinfeest zullen wij natuurlijk ook ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgebouwd en opgeruimd. Na afloop zullen wij zorg dragen voor alle administratieve handelingen en blikken we samen terug op jullie feest.

lolas_events_Leiden_evenementenbureau_bedrijfsfeesten

Doe hier een aanvraag voor jouw tuinfeest op onze contactpagina.

Het lijkt ons heel leuk om in contact te komen en samen te kijken naar de mogelijkheden.
Wij adviseren om minimaal 6 tot 3 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Dit in verband met de beschikbaarheid van materialen en leveranciers op populaire data.
Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord als u nog vragen heeft.

‘If not now then when’

Geïnteresseerd?!