Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Tuin bruiloft

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s!

Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme, ongedwongen sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft. Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Tuin bruiloft of andere privélocatie

Is het jullie droom om op een prachtige privélocatie te trouwen, zoals een prachtige tuin of stuk weiland? Daar worden wij altijd heel enthousiast van. Het goede nieuws is: wij zijn het gewend om een hele tuin volledig in te richten tot een prachtige bruiloft locatie. We hebben voor deze gelegenheid een team professionals die het gewend zijn hun diensten te verzorgen op bijzondere locaties. Zo regelen we met alle liefde een prachtige tent, een ceremonie setting met het benodigde meubilair, een pop-up keuken, entertainment, een toiletkar en een fantastisch dreamteam om jullie van alle gemakken te voorzien. Wij zorgen dat overal aan wordt gedacht en begeleiden jullie van begin tot eind met jullie unieke huwelijksfeest.

Hoe gaan wij te werk

• Kennismakingsgesprek om de wensen te bespreken
• Wij sturen een vrijblijvende offerte en een concept plan
• Locatiebezoek, uitwerken styling design, contact met leveranciers, draaiboek
• Samenkomen om alles goed op elkaar af te stemmen
• Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid!
• Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af

Wij zijn dol op tuin bruiloften en helpen je graag met de organisatie

Ben jij net als wij enthousiast en denken jullie erover na om een tuin bruiloft te organiseren? Yes, wij horen het graag! Wellicht kunnen wij jullie helpen met de verschillende aspecten. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden, neem contact met ons op!

Lola's Events organiseert uw TuinBruiloft!

Geïnteresseerd?!