Altijd iets te vieren!

Dit jaar heeft Lola’s Events een primeur, die uw kerstdiner een stuk zal vergemakkelijken!

Wij hebben samen met onze masterchef Stan een kerstbox voor u samengesteld, waarmee u zelfstandig een mooi kerstdiner kunt voorbereiden. De box bevat een uitgebreide receptuur met alle benodigde ingrediënten. Op deze manier hoeft u niet meer nachten lang wakker te liggen over de invulling van een gebalanceerd kerstdiner, wij hebben namelijk het voorwerk al gedaan! U hoeft alleen nog maar de keuken in en aan de hand van de recepten dit heerlijke diner te bereiden. Ook wel zo gemakkelijk, wij bezorgen de Lola’s Kerstbox aan huis!

Inhoud Lola’s kerstbox

Houtenbox, ingrediënten kerstmenu, uitgebreide receptuur met foto’s, speciaal ontworpen menu- en naamkaartjes en kerstdecoratie. Optie: zorgvuldig geselecteerde rode en witte wijnen.

lolas-kerstbox1-1

 

Wat kost het? 

Hoe bestel je de Lola’s Kerstbox?

Ga naar onze speciale bestelpagina voor de Lola’s Kerstbox. Hier kun je een keuze maken uit het aantal personen en het aantal flessen rode of witte wijn. Daarnaast kun je aangeven op welk adres wij de Lola’s Kerstbox mogen bezorgen.

Let op! De boxen zijn tot 20 december te bestellen. 

* Wij zullen de kerstbox aan huis bezorgen op vrijdag 23 december tussen 16.00u en 20.00u. Bezorging in Leiden en Oegstgeest zijn kosteloos, bij overige adressen worden er bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorgkosten omgeving Leiden

– Leiden, Oegstgeest – gratis
– Warmond, Voorhout, Rijnsburg – €2,50
– Leiderdorp en Voorschoten – €5,00
– Noordwijk en Wassenaar – €7,50