Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Intieme bruiloft

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s!

Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme, ongedwongen sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft. Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Wat is een intieme bruiloft

Een intieme bruiloft bestaat uit een bruiloft van 30 tot 50 gasten. Dit houdt het gezelschap klein en intiem, waardoor je gedurende de bruiloft alle tijd hebt om al je gasten persoonlijke aandacht te geven. Het is mogelijk om een intieme bruiloft op een eigen locatie of bij ons in de polder in Warmond te organiseren.

Willen jullie graag een intieme bruiloft organiseren

Beschikken jullie over een privélocatie en zoeken jullie een professionele partij die jullie kan helpen met de organisatie? Met onze kennis en kunde helpen wij jullie graag met de organisatie van jullie intieme bruiloft. Met ons dreamteam zijn wij gewend om een (on)officiële trouwlocatie om te bouwen tot een eenmalig bruiloftsfestijn. Denk hierbij aan het meubilair en de styling, een pop-up keuken, muziek installatie en toebehoren en een fantastisch team om jullie te verzorgen met hapjes en drankjes. Voordeel van een intieme bruiloft, doordat je minder gasten uitnodigt kunnen jullie je nu wel die oesterman, saxofonist of baristakar veroorloven.

Het plannen van een intieme bruiloft op eigen locatie is maatwerk. Om een indicatie te geven wat de kosten ongeveer zullen zijn, kunnen jullie contact met ons opnemen en maken wij een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze EIGEN bruiloft locatie in de polder

We hebben zelf een te gekke buitenlocatie middenin de polder in Warmond. We maken gebruik van de boomgaard van de Boer. Met uitzicht over de polder en vlakbij de stad ervaar je hier een magisch plekje. Er is voldoende parkeermogelijkheid aanwezig en je kunt eventueel met de boot aanleggen.

Benieuwd naar de prijzen

Met onze kennis, ervaring en ons dreamteam kunnen wij jullie bruiloft volledig naar wens invullen. Benieuwd naar een prijsindicatie? Open dan HIER de brochure.

Hoe gaan wij te werk

• Kennismakingsgesprek om de wensen te bespreken
• Wij sturen een vrijblijvende offerte en een concept plan
• Locatiebezoek, uitwerken styling design, contact met leveranciers, draaiboek
• Samenkomen om alles goed op elkaar af te stemmen
• Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid!
• Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af

Wij zijn dol op intieme bruiloften en helpen je graag met de organisatie

Ben jij net als wij enthousiast en denken jullie erover na om een intieme bruiloft te organiseren? Yes, wij horen het graag! Wellicht kunnen wij jullie helpen met de verschillende aspecten. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden, neem contact met ons op!

Lola's Events organiseert uw intieme Bruiloft!

Geïnteresseerd?!