Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Bruiloft

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s! Zitten jullie te denken aan een tuinbruiloft, een intieme bruiloft of een bruiloft in Frankrijk? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Vanwege de enorme variëteit aan bruiloften hebben wij besloten ons hierin te specialiseren omdat hierbij onze kwaliteiten het beste naar voren komen.

Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme, ongedwongen sfeer op jullie huwelijk. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloftsfeest. Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Hoe gaan wij te werk

• Kennismakingsgesprek om de wensen te bespreken
• Wij sturen een vrijblijvende offerte en een concept plan
• Locatiebezoek, uitwerken styling design, contact met leveranciers, draaiboek
• Samenkomen om alles goed op elkaar af te stemmen
• Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid!
• Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af

Wat kost een bruiloft

De kosten van jullie huwelijk zijn afhankelijk van vele factoren, zoals het aantal gasten, de gekozen locatie en de gekozen diensten. Iedere bruiloft die wij organiseren is uniek en vraagt om maatwerk. Wij sturen n.a.v. het kennismakingsgesprek een offerte toe. Een bruiloft kost gemiddeld €18.000,- afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie enkel een styling pakket bij ons afnemen zijn wij te boeken vanaf €3.000,-.

Meer informatie

Zijn jullie benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? We would love to hear from you! Wij zeggen altijd de beller is sneller ;-). Wij denken graag met jullie mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lola's Events organiseert uw ultieme Bruiloft!

Geïnteresseerd?!