Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Bruiloft in Frankrijk

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s!

Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme, ongedwongen sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft. Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Lola’s heeft al vaker een bruiloft in Frankrijk georganiseerd en staat te springen om de volgende in te plannen.

Onze trouwlocatie in Frankrijk

Op 3.5 uur rijden in een prachtige omgeving, tussen glooiende heuvels en uitgestrekte groene vlaktes, bevindt zich Chateau Bernoville. Dit enorme chateau met zijn prachtige Lodewijk de 14e tuin grenst aan een prachtig bos. Rondom het Chateau zijn er voldoende mogelijkheden voor de ceremonie, het diner in de tuin en het feest onder een prachtige tent. Het is mogelijk om in de omgeving te overnachten en door de korte reistijd zelfs te overwegen om de gasten voor 1 nacht te laten overkomen. Anders is een weekendbruiloft zeker een aanrader hier!

Wat kost een bruiloft in Frankrijk

Deze unieke locatie is te boeken vanaf €40.000,- Hierbij verzorgd Lola’s Events het totaal concept en verwezenlijken wij jullie Franse droom huwelijk. Denk hierbij aan styling, catering, drankarrangement, entertainment en de organisatie hiervan.

Hoe gaan wij te werk

• Kennismakingsgesprek om de wensen te bespreken
• Wij sturen een vrijblijvende offerte en een concept plan
• Locatiebezoek, uitwerken styling design, contact met leveranciers, draaiboek
• Samenkomen om alles goed op elkaar af te stemmen
• Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid!
• Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af

Lola's Events organiseert uw Bruiloft in Frankrijk!

Geïnteresseerd?!