Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest vereist professionele kennis, waarbij tal van aspecten goed georganiseerd en gecoördineerd dienen te worden. Wij steken uw bedrijfsfeest graag net even iets anders in, zodat deze zich onderscheidt van de gangbare “formele” bedrijfsfeesten. Niets mis met formeel natuurlijk, alleen kan dit in onze ogen iets minder stijf. Wij houden van toegankelijke intieme bedrijfsfeesten waarbij aandacht voor de gasten centraal staat. Door middel van creatieve locatie styling zal uw bedrijfsfeest een unieke sfeer aannemen, waarbij de locatie zo wordt ingericht dat men optimaal kan netwerken en nader tot elkaar kan komen. Met als doel een smaak- en sfeervol samenzijn.

PR-Event

Bij Lola’s Events begrijpen we het belang van visuele aantrekkingskracht en de kracht van een goed doordachte stijl. Styling speelt een cruciale rol in dit proces. Onze getalenteerde stylisten zijn experts in het creëren van een sfeer die de essentie van je product of merk weerspiegelt. Door styling centraal te stellen in onze aanpak, zorgen we ervoor dat je PR-event niet alleen een gelegenheid is om je product te presenteren, maar ook om een onvergetelijke indruk te maken en je boodschap krachtig over te brengen. Met Lola’s Events ben je verzekerd van een event dat niet alleen elegant en stijlvol is, maar ook perfect aansluit bij je marketingdoelen en de gewenste merkbeleving.

Bedrijfsborrel / bedrijfsdiner

Wilt u nader tot elkaar komen onder het genot van een prachtig verzorgd exclusief diner? Onze masterchefs koken graag bijzondere gerechten en zijn in staat om een speciaal diner voor u samen te stellen in combinatie met een passend wijnarrangement. Wij stylen graag de tafels in een door u gekozen thema en verzorgen hierbij alles details. Voor ieder event ontwerpen wij een uniek totaal concept. Tevens is het mogelijk om onze pop-up keuken op te bouwen bij u op locatie indien er geen keuken aanwezig is. Lola’s Events neemt ook dit aspect volledig uithanden. 

Doe een aanvraag voor uw bedrijfsfeest op onze contactpagina.

Bent u meer op zoek naar de invulling van een mooie bedrijfsborrel in combinatie met een toffe bar, dan hebben wij ook een mooi aanbod van diverse fingerfood of culinaire borrelhapjes. Wilt u toffe aspecten toevoegen aan uw bedrijfsfeest dan nodigen wij u graag uit op gesprek.

Wij creëren graag samen met u een herinnering die men niet snel vergeet.

Heeft u een gaaf idee en zoekt u professionele begeleiding? Wij horen graag van u!

Liefs Lola’s

Lola's Events is uw partner in Bedrijfsfeesten!

Geïnteresseerd?!