Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

21-Diner

Bij een 21-diner is het de bedoeling dat je uitgebreid gaat dineren in je ouderlijk huis. Samen met je dierbaarste vrienden en familie beleef je een waardevolle avond vol dierbare momenten. Daarbij heeft iedereen de gelegenheid om jou in het zonnetje te zetten door middel van een speech of een lied. Wil je een 21-diner organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lola’s Events kan het gehele 21-diner verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Tafelstyling – only pinterest proof

Wij kunnen de styling van de tafels tot in de puntjes uitwerken. Wij creëren samen met de jarige een uniek styling concept dat helemaal aansluit bij zijn/haar wensen. Lola’s tafelstyling bestaat uit tafellinnen, tafellopers, servetten, kaarsen, bloemwerk, speciaal ontworpen naam- en menukaarten en overige tafeldecoratie. Waarin de aandacht wordt gevestigd op kleine sprekende details.

Catering tijdens jouw 21-diner

Het menu kunnen wij zo afstemmen dat het aansluit bij de wensen van de jarige. Wij regelen de chefs die op locatie het diner zullen voorbereiden. De catering wordt bereid door Lola’s chef kok Stan Broere en/of Klaas van Winsen. Deze chefs gaan voor passende smaakcombinaties en zorgen ervoor dat het eten als een kunstwerk uitgeserveerd wordt. Uiteraard verzorgen wij bij het menu bijpassende wijnen die de gerechten complimenteren.

Overdekking of Tent plaatsen in de tuin

Wil je je 21-diner heerlijk in de tuin vieren? Wij kunnen uiteraard ook prachtige tenten regelen.
Prijzen zijn afhankelijk van de grote van de groep en de mogelijkheden in de tuin. Los van het feit dat een tent praktisch kan zijn tegen regen/zon is het vaak ook een echte eye-catcher in de tuin!

Fotografie

Bij een goed feest horen na afloop ook prachtige foto’s, waardoor de herinnering zal voortbestaan en je jouw 21-diner met iedereen kunt delen. Lola’s huisfotograaf kan deze avond sfeervol vastleggen. De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken.

Verhuur 21-diner

Hebben jullie extra stoelen, tafels, servies en/of glaswerk nodig? Ook dat nemen wij mee in de organisatie van het 21-diner. Wij kunnen daarnaast ook een projector met scherm regelen, zodat de leukste (of gênante 😉 foto’s of filmpjes afgespeeld kunnen worden tijdens het diner.

We would love to hear from you!

Wilt u graag professionele hulp inhuren voor het 21-diner van uw zoon of dochter?
Lola’s Events werkt graag met totaalpakketten. Deze totaalpakketten zijn enkel te boeken vanaf € 5000,-. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord als u nog vragen heeft!

Geïnteresseerd?!