Altijd iets te vieren!

Winkel Opening

Ga je een eigen winkel beginnen of een nieuw bedrijf starten? Dan wil je dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hier hoort vanzelfsprekend een knallend openingsfeest bij, waarbij familie, vrienden en potentiële klanten alvast een kijkje kunnen nemen in jouw nieuwe zaak! Je wil natuurlijk wel een goede eerste indruk achterlaten, want een goed begin is het halve werk. En daar komt Lola’s Events in beeld. Wij denken graag mee hoe we die eerste indruk van jouw winkel of bedrijf zo optimaal mogelijk kunnen presenteren!

Feelgood & Glow winkel opening

Begin december hebben wij de feestelijke winkel opening mogen verzorgen van Feelgood & Glow, een beautysalon in Leiden. De sfeer die wij hier hebben gecreëerd straalt rust uit, maar ook iets huiselijks en gezelligs. Veel kaarsen, bloemen en andere knusse attributen waren onderdeel van deze styling. Op deze manier werd de uitstraling van het bedrijf benadrukt en gaf het net dat beetje extra, zonder de core-business te overschaduwen.

Verschillende stijlen

Bovenstaande styling voor de winkel opening van Feelgood & Glow is slechts een voorbeeld van wat we kunnen betekenen. Wij kunnen voor elk bedrijf een feestelijke en passende opening verzorgen. Dit kan zo minimaal of uitbundig als dat er gewenst wordt. Zo kunnen wij de volledige styling verzorgen in het thema van het bedrijf, met hapjes, muziek (dj/band) en fotografie. Hoe leuk is het om je nieuwe bedrijf helemaal gestyled goed op de foto te zetten?! Op deze manier heb je meteen professionele foto’s voor de website en daarmee een visitekaartje naar de buitenwereld.

Fotografie

Ook kan Lola’s Events mooie professionele foto’s maken van je bedrijf, product of dienst. Aangezien alles tegenwoordig draait om visuele beeldvorming is het zeker de moeite waard om hierin te investeren. Ben je op zoek naar goede foto’s voor de website of voor op social media? Neem een kijkje op onze fotografie pagina.

Open je toevallig binnenkort een winkel of bedrijf en wil je een feestelijke opening? Neem dan snel contact met ons op voor de (bijna eindeloze..) mogelijkheden!

Liefs Lola’s

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »