Altijd iets te vieren!

Walking Dinner

Hoe leuk is het om je gasten tijdens een feest te verrassen met een volledig verzorgd diner. Dit keer deden wij dat in de vorm van een walking dinner. Hierbij krijgen de gasten meerdere gangen geserveerd op kleine bordjes waardoor je staand kunt eten. Het leuke van een walking dinner is het interactieve karakter, je kunt tijdens het diner rondlopen en zo meerdere gasten spreken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het te veel of te weinig eten is, want er wordt altijd uitgegaan van de dagelijkse hoeveelheid die je per maaltijd nodig hebt. Daarnaast is het voor de chef een uitdaging om mooie kleine gerechtjes te maken die voor een heerlijke smaakbeleving zorgen.

Hieronder presenteren wij hoe een walking dinner er met Lola’s Events uit kan komen te zien.

Voorgerecht:
Gerookte zalm met bloemkoolcreme, dille mayonaise, kaviaar en een crumble van hazelnoot.

Tussengerecht:
Tonijn in sesam soya olie, mango gel, rettich in zuur en een kruimel van sesam.

Tweede tussengerecht:
Coquille in oestersaus gebakken op jullienne gesneden groente.

Coquilles

IMG_3815

Hoofdgerecht:
Langzaam gegaarde kalfssukade met rodewijnsaus, pastinaak puree, jullienne gesneden snijbonen en gepofte tomaat.

walking dinner

Dessert:
Citroentaart met rode vruchten, marshmellow van basilicum en een canelletje van aardbeien ijs.

Lola’s Events @ Work

Daarnaast geven we graag een klein kijkje in de keuken met onze chef’s. Dit walking dinner werd bereid door Stan en Klaas. Twee gepassioneerde chefkoks die in harmonie samenwerken. Zij kunnen op iedere locatie aan de slag en maken samen de mooiste en lekkerste gerechten. De Lola’s worden af en toe even ingezet om het gerecht af te maken met wat eetbare bloemetjes, daar zijn wij dan weer goed in ;-).

Wil jij ook graag catering op locatie? Wil je dineren met een intiem gezelschap of juist met een grote groep, heb je specifieke wensen m.b.t. de inhoud van het diner? Onze chef denkt graag mee over een creatieve invulling hiervan. De catering is uiteraard ook mogelijk aan lange tafels of in buffetvorm. Lola’s Events verzorgt hierbij graag de tafelstyling in thema en met een persoonlijke touch. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Liefs Lola’s Events

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »