Altijd iets te vieren!

Lola’s Vintage Bruiloft

Wij mochten voor het lieve bruidspaar Marianne en Wouter hun trouwlocatie aankleden. De dag vond plaats in Woubrugge bij restaurant Disgenoten. Een fijne plek aan het water met een heerlijk terras. Het bruidspaar wilde heel graag de bruiloft omtoveren tot een ‘Vintage Bruiloft’. Leuk om te vernoemen dat Marianne ons gevonden had via het tijdschrift ‘Daphne’s Diary’.

Wij hebben de ceremonie aangekleed met ons berkenhouten trouwprieel en met Lola’s boeketten. Daarnaast hebben wij ook de aankleding verzorgd van de lunch. Wij hebben hier ons vintage servies ingezet. Na de heerlijke lunch in high tea vorm gingen het bruidspaar en de gasten naar de overkant van het water voor de ceremonie in de kerk. Dit gaf ons de ruimte om de taart tafel te installeren en te stylen. Deze hebben wij buiten op het zonnige terras geplaatst. De zus van de bruidegom had de heerlijke taarten gemaakt. Ze waren niet alleen heel lekker maar zagen er ook fantastisch uit!

Bedankt Marianne en Wouter voor deze super leuke opdracht. Wij wensen jullie veel geluk samen.

Fotoreportage door Lola’s Events en Jolanda Boer Fotografie

Nog meer foto’s kan je vinden op de blog van Jolanda Boer.

Wil jij ook een thema bruiloft? Neem dan contact met ons op.

Liefs Lola’s
www.lolasevents.nl

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »