Altijd iets te vieren!

Hoe organiseer je een geslaagde poolparty

Wat heb je nodig voor een geslaagde poolparty deze zomer?

Ook de Lola’s bouwen hun eigen feestjes. Wij hebben drie edities van de poolparty mogen organiseren. Het belangrijkste onderdeel van een feest is een ‘feel good vibe’, alles mag en alles kan. Dit komt eigenlijk overeen met een festivalsfeer, een thema wat tegenwoordig erg populair is. Vooral omdat het er relaxed aan toe gaat, je verschillende mogelijkheden hebt om te loungen en het er vaak uitnodigend en kleurrijk uitziet. De poolparty vinden wij zelf een erg leuk thema voor een tuinfeest. Het kan er lekker gek aan toe gaan en daar houden wij wel een beetje van, op z’n tijd.

Wat heb je nodig om een poolparty te organiseren? Voor een poolparty hoef je niet perse een zwembad in je tuin te hebben, wel handig ;-). Je koopt verschillende opblaasbadjes en vult deze met (het liefst warm) water. Daarnaast is het leuk om allerlei verschillende opblaas diertjes in het zwembad te laten drijven. Dit oogt alsof er een heleboel extra badgasten zijn. Om te beginnen is wat lounge muziek natuurlijk heerlijk inkomen. Later op de dag is het leuk om goede oude hitjes op te zetten, waar iedereen ook lekker op kan dansen. Daarbij kan een swingend nummertje van Juan Luis Guerra niet ontbreken voor het mediterraanse tintje. Je kunt een poolparty altijd makkelijk combineren met een barbecue en daarmee heb je eigenlijk al de meeste ingrediënten voor een ‘feel good vibe’ te pakken. Een echte toevoeging is natuurlijk zelf cocktails maken, bij voorkeur caipirinhas of mojito’s. Het maken van de cocktails zelf is al een leuke ervaring en daarbij draagt het ook bij aan het tropische gevoel. Het draait immers voor een groot deel om beleving.

Uiteraard is zo’n dag genieten leuk om vast te leggen. Hierdoor houd je de herinnering beter vast. Kortom een goede camera en/of fotograaf die even wat leuke shots maakt is wel een must have!

Ben je op zoek naar een festivalsfeer of een leuk creatieve ‘doe-het-zelf’ hoek op jouw feest of bruiloft denk dan ook eens aan een poolparty. Gegarandeerd plezier en niet alleen leuk voor kinderen.

Uiteraard kun je ook de Lola’s boeken om voor jou de poolparty te organiseren!

Liefs Lola’s

IMG_6223

Wil jij ook mooie foto's?

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »