Altijd iets te vieren!

Lola’s Bruiloft

Ja! Trouw met Lola’s.

Opzoek naar een professionele weddingplanner met oog voor details en sfeer? Dan ben je bij Lola’s Events aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de ultieme sfeer op jouw bruiloft. Met veel liefde en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de perfecte combinaties voor de perfecte bruiloft. Wij zorgen voor exclusieve styling op de trouwlocatie, denk hierbij aan het stylen van de ceremonie, het verzorgen van unieke tafelaankleding en feeststyling. In het voorbeeld hieronder hebben wij gekozen voor het thema: ‘botanical wedding’, dit is een populaire trouw trend in 2015 en 2016. Uiteraard zijn er eindeloze mogelijkheden om jouw bruiloft te stylen.

Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de beste kwaliteit tot resultaat.

Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Lola’s kan je hele bruiloft organiseren of slechts enkele diensten. Denk hierbij aan weddingplanners, bloemen en bruidsboeketten, oldtimer vervoer, persoonlijke styling in verschillende thema’s, catering, drank, verhuur van stoelen en/of meubels, dj’s, licht en geluid en bruidsfotografie.

Het kan intiem of groots, wij zorgen voor een sfeer die jullie bruiloft onvergetelijk maakt!

Zijn jullie geïnspireerd door ons werk en opzoek naar een jong team?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »