Altijd iets te vieren!

Lola’s Valentijns actie 2015

 

Lola’s Valentijns actie 2015, de dag waarop wij een jaar geleden onze eerste actie hadden! Dit jaar dus een bijzondere actie en ons één jarige jubileum.

De voorbereidingen van de Valentijns ontbijtactie 2015 begonnen al in januari. Het leek ons dit jaar leuk om samen te werken met een lokale bakker. Hiervoor kozen wij voor Mamie Gourmande, de enige échte Franse croissantjes en stokbroodjes. Daarnaast leek het ons leuk om nog meer speciale kwaliteitsproducten toe te voegen en kregen wij hulp van Marie Stella Maris. Een bijzonder watermerk waarbij een groot deel van de opbrengst naar het verbeteren van de watervoorzieningen in Afrika gaat. De overige producten zijn met liefde en aandacht ingekocht en/of gemaakt door de Lola’s zelf.

Dit jaar bleven de e-mails binnenstromen van ontbijt aanvragen. Zo leuk, dat wij zelfs meer dan 40 ontbijt aanvragen kregen! Dit vergde de nodige inspanning om een goede logistiek te bedenken waarbij wij ernaar streefden om iedereen warme eitjes en verse jus te leveren ;-). Vrijdag avond tot 01.00 uur ‘s nachts gewerkt aan de last minute verpakkingen en om 04.00 uur ‘s ochtends weer op om de verse producten te bereiden voor de 40 ontbijttasjes. Uiteindelijk zijn wij met vier bezorgers en één ‘warme eitjes’ manager op Valentijnsdag van start gegaan. Met als resultaat ontzettend veel leuke reacties en foto’s van de gelukkigen die een heerlijk vers ontbijt van Lola’s hadden ontvangen! Al deze lieve reacties maakte het voor ons een super geslaagde actie!

Wij willen graag iedereen die een ontbijtje heeft besteld bedanken! Daarnaast bedanken wij graag ‘Mamie Gourmande’, ‘Marie Stella Maris’, Jonno en Sander van ‘Anne & Max’ voor het mogelijk maken van de verse Jus d’orange en de drie knappe bezorgers in pak; Wouter, Guf en Tim bedankt!

Foto’s gemaakt door Elise Drenthe.

Wij kijken uit naar Lola’s Valentijns Actie 2015, wie weet verdubbeld ons aantal bestellingen dan weer.

Liefs Lola’s
Spread the Love

ontbijt

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »