Altijd iets te vieren!

Lola’s Valentijn actie

Lola’s eerste Valentijn actie was een succes! Wat een heerlijk weekend was het!

Dag 1: Vrijdag 14 februari.
Om 5:00 uur stonden we klaar om aan het werk te gaan om alle ontbijtjes vers te bereiden! Verse jus werd geperst, de broodjes werden gemaakt. Onze eerste klanten waren al om 7:00 uur, dus het was even “rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan”, maar wij hadden alles op tijd af. Klaar voor de start!
Rode lichten en flitspalen werden genegeerd, prullenbakken zijn omver gereden maarrrr… daardoor was alles op tijd bij onze klanten! Het was een heerlijke eerste dag!
Dag 2: Zaterdag 15 februari.
De tweede dag konden we een uurtje later opstaan omdat onze eerste klant ons om 8:30 uur verwachtte. Zelfde ritueel, alles vers bereid, nog even langs de bakker om verse croissants te halen en hoppa klaar voor ronde twee! Samen in de kever naar onze klantjes!
Dag 3: Zondag 16 februari.
De laatste dag van Lola’s eerste Valentijn actie! Nog steeds even veel zin en energie om het laatste ontbijtje te bezorgen. Dit gebeurde uiteraard weer op tijd. Wat hebben we genoten en vooral veel plezier gehad om deze ontbijtjes rond te brengen in Leiden en omstreken. We waren moe maar voldaan. Bedankt, lieve mensen, voor een fijn weekend!!!

Liefs Lola’s

Check out Lola’s after movie:
https://www.youtube.com/watch?v=CTWN95rh6x0

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »