Altijd iets te vieren!

Lola’s Pop-Up Hotel

Enige tijd geleden zijn wij door de Lakenhal benaderd om op een te gekke industriële locatie in Leiden een pop-up hotel (tijdelijk hotel) in te richten. Deze locatie was de alom bekende Meelfabriek! Dit pop-up hotel was bedoeld voor 20 toonaangevende internationale kunstenaars, die naar Leiden waren afgereisd voor het project ‘Global Imaginations’.

Global Imaginations vindt deze zomer plaats ter gelegenheid van het 440-jarig bestaan van de Universiteit Leiden. Van 27 juni tot en met 4 oktober 2015 is er in de Meelfabriek een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunst te bewonderen.

De uitdaging voor Lola’s was om met minimale middelen een gaaf pop-up hotel in te richten gedurende het verblijf van deze kunstenaars. Hierbij hadden wij een lege etage met industriele uitstraling tot onze beschikking en mochten wij deze omtoveren tot een sfeervol hotel inclusief ontbijtbuffet. Wij konden niet wachten om aan de slag te gaan aangezien wij het plaatje al snel voor ons zagen!

Fotoreportage door Lola’s Events – Elise Drenthe

LOLA'S POPUPHOTEL RECLAME

Gedurende het project hebben wij de Meelfabriek wat beter leren kennen. Gaaf om op een van de bekendste gebouwen van Leiden te kunnen staan.

Na een inspirerende rondleiding door de hele fabriek, mochten wij een aantal weken later ons hotel inrichten. Wij zijn trots op het resultaat!

Wij hebben met veel plezier gewerkt aan deze opdracht.
Wat ons betreft is Lola’s Events nu ook ‘hotel-proof’.

Heb jij ook een bijzonder idee, of ben je op zoek naar de styling van een bijzondere ruimte? Neem dan contact met ons op via: info@lolasevents.nl

De Meelfabriek wordt getransformeerd tot een bruisend deel van Leiden met o.a. industriële lofts, een design hotel in het voormalige silogebouw, winkels en galeries, kantoren voor creatieve bedrijven en een ambachtelijke markt. Na de zomer zal worden gestart met de eerste fase van de herontwikkeling.
Kijk voor meer informatie op www.demeelfabriek.nl.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »