Altijd iets te vieren!

Lola’s Poolparty 4.0

Ondanks de vele feesten en partijen die de Lola’s organiseren, organiseren de dames bijna ieder jaar een poolparty. Hoezo? Gewoon omdat het kan! Het motto is met z’n allen relaxen, genieten van het weer en van elkaar maar dan net even anders ;-).

Dit jaar combineerde wij de poolparty met opnames voor RTL4, de Lola’s werden geïnterviewd over hun bedrijf en er werden wat sfeerbeelden opgenomen. Het item wat is opgenomen wordt binnenkort uitgezonden op tv! Tuurlijk houden wij jullie op de hoogte als het zover is. De mooie foto’s willen wij jullie niet onthouden. Sharing is caring! Als je je afvraagt wie die flamingo is? Dit is Wally Waldorf en kan tegenwoordig niet meer ontbreken op je poolparty!


Wat is het heerlijk om die vrolijke foto’s terug te zien, op naar volgend jaar!

Ga jij binnenkort ook een feest geven of heb je iets te vieren? Lola’s Events legt graag jouw feest, partij of bruiloft vast met haar camera. Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Liefs Lola’s Events

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »