Altijd iets te vieren!

Lola’s Fotografie 21-diner

Dag allemaal!

Afgelopen weekend heb ik namens Lola’s foto’s gemaakt voor een spontane leuke dame! Zij organiseerde haar 21-diner. Zoals het hoort bij een 21-diner werd er gegeten in het ouderlijk huis, in dit geval Almere.

Zij had 21 vriendinnen uitgenodigd en iedereen zag er fantastisch uit. Het thema was ‘my fair lady’. Alle dames hadden prachtige zomerse jurken aan. Op de dag zelf was het nog maar de vraag wat het weer zou doen maar gelukkig brak het open en hadden we nog een prachtig zonnetje om foto’s te maken. De tafels waren mooi aangekleed en het huis zag er vrolijk uit. Een kennis van de familie zorgde voor het eten, wat er ook heel mooi uitzag. Ik heb nog een paar hapjes geproefd, het was heerlijk!
collage
Hieronder vind je de foto’s van het diner en van de dames. Wil je ook mooie foto’s op jouw feest of partij? Ga dan naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Liefs Elise
www.lolasevents.nl
www.elisedrenthestyling.tumblr.com
www.facebook.com/lolasevents

Lola's Fotografie 21 diner Lola's Fotografie 21 diner
Lola's Fotografie 21 dinerLola's Fotografie 21 dinerLola's Fotografie 21 dinerLola's Fotografie 21 diner

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »