Altijd iets te vieren!

Lola’s Baby Shower

Wat een mooie dag voor een Baby Shower! Het zonnetje schijnt, ideaal voor een high tea met vrienden of vriendinnen. Vandaag hebben wij voor een Baby Shower een high tea verzorgd. Wat een lieve en enthousiaste mensen. De dame in kwestie is over 5 weekjes uitgerekend. Zij krijgt twee jongens, hoe leuk!

Baby ShowerOnze high tea bestaat uit heerlijke biologische taarten, zelfgemaakte sandwiches en vers fruit. Zoet maar ook lekker fris en gezond. Daarnaast kiezen wij voor heerlijk geurende biologische theeën van Simon Levelt. Ook stylen wij de tafel met bijpassend vintage servies en etagères en komen wij dit na afloop weer ophalen. Wel zo makkelijk als je zelf binnenkort een kleintje verwacht.

Iets te vieren en wil je ook zo’n prachtig aangeklede tafel met allerlei verschillende hapjes? Ga dan naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

www.lolasevents.nl/contact

Liefs Lola’s

IMG_9888Lola's High tea 1Lola's High tea 4

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »