Altijd iets te vieren!

Vier uw jubileum met Lola’s Events!

Om de zoveel jaar is er reden voor groot feest, een jubileum! Of uw bedrijf nou 5 of 50 jaar bestaat, elk jubileum is een mooie mijlpaal. Nu is het vaak lastig om te bepalen wat te doen als uw bedrijf zo’n jubileum nadert. Een feest of een diner, in de winter of in de zomer, uitgebreid of intiem… Dit is een greep uit alle keuzes die gemaakt dienen te worden. Nu is er niet altijd tijd om een feest te organiseren, dat begrijpen wij, maar heeft u er weleens aan gedacht dit (deels) uit handen te geven?

Lola’s Events organiseert met veel enthousiasme en gedrevenheid een feest, borrel of diner voor u en uw collega’s, om het bestaan van uw bedrijf te vieren. Collega’s zullen nader tot elkaar komen in een informele sfeer, onder het genot van culinaire creaties van een topchef, een goed glas wijn en passende muziek, geheel naar uw eigen wens ingericht.

In ons bestand hebben wij een aantal mooie locaties voor u, welke geschikt zijn om meer dan voldoende personen te ontvangen en waar een mooi feest kan worden neergezet. Heeft het bedrijf zelf een geschikte ruimte, dan is het natuurlijk ook mogelijk om daar het feest te organiseren. Lola’s Events kan onder anderen de catering, muziek en styling voor u verzorgen.

Ook een diner en (uitgebreide) borrel zijn mogelijk. Hiervoor hebben wij een eigen ervaren en betrokken chef in huis, deze is erg creatief en zet de mooiste en smaakvolste gerechten op tafel voor u en uw collega’s.

Met een professioneel en ervaren team kan Lola’s Events uw jubileum tot een echt spektakel maken, waar tot het volgende jubileum over nagepraat zal worden! Heeft u zelf ideeën? Graag! Op deze manier krijgen wij meer inzicht in uw bedrijf en zal de uitvoering van het feest nog beter aansluiten op uw eigen wensen en ideeën.

Waarom Lola’s Events voor uw Jubileum?

  • Een jong, innovatief bedrijf met veel nieuwe ideeën, er wordt ‘out of the box’ gedacht
  • Tijdens het event zal de kracht van uw bedrijf naar voren komen, d.m.v. bijvoorbeeld styling en/of presentjes
  • Elk feest is op maat gemaakt en persoonlijk
  • Creatieve styling, geheel naar wens
  • Een fantastische chef-kok
  • Een enthousiast team dat voor u klaarstaat

Heeft dit verhaal u enthousiast gemaakt en komt er een jubileum (of andere mooie gelegenheid voor een feest) aan? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Liefs,

Lola’s

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »