Altijd iets te vieren!

Geïnteresseerd?!

Intieme bruiloft

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s!

Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme, ongedwongen sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft. Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Wat is een intieme bruiloft

Een intieme bruiloft bestaat uit een bruiloft van 30 tot 50 gasten. Dit houdt het gezelschap klein en intiem, waardoor je gedurende de bruiloft alle tijd hebt om al je gasten persoonlijke aandacht te geven. Het is mogelijk om een intieme bruiloft op een eigen locatie of bij ons in de polder in Warmond te organiseren.

Willen jullie graag een intieme bruiloft organiseren

Beschikken jullie over een privélocatie en zoeken jullie een professionele partij die jullie kan helpen met de organisatie? Met onze kennis en kunde helpen wij jullie graag met de organisatie van jullie intieme bruiloft. Met ons dreamteam zijn wij gewend om een (on)officiële trouwlocatie om te bouwen tot een eenmalig bruiloftsfestijn. Denk hierbij aan het meubilair en de styling, een pop-up keuken, muziek installatie en toebehoren en een fantastisch team om jullie te verzorgen met hapjes en drankjes. Voordeel van een intieme bruiloft, doordat je minder gasten uitnodigt kunnen jullie je nu wel die oesterman, saxofonist of baristakar veroorloven.

Het plannen van een intieme bruiloft op eigen locatie is maatwerk. Om een indicatie te geven wat de kosten ongeveer zullen zijn, kunnen jullie contact met ons opnemen en maken wij een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze EIGEN bruiloft locatie in de polder

We hebben zelf een te gekke buitenlocatie middenin de polder in Warmond. We maken gebruik van de boomgaard van de Boer. Met uitzicht over de polder en vlakbij de stad ervaar je hier een magisch plekje. Er is voldoende parkeermogelijkheid aanwezig en je kunt eventueel met de boot aanleggen.

Benieuwd naar de prijzen

Met onze kennis, ervaring en ons dreamteam kunnen wij jullie bruiloft volledig naar wens invullen. Benieuwd naar een prijsindicatie? Open dan HIER de brochure.

Hoe gaan wij te werk

• Kennismakingsgesprek om de wensen te bespreken
• Wij sturen een vrijblijvende offerte en een concept plan
• Locatiebezoek, uitwerken styling design, contact met leveranciers, draaiboek
• Samenkomen om alles goed op elkaar af te stemmen
• Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid!
• Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af

Wij zijn dol op intieme bruiloften en helpen je graag met de organisatie

Ben jij net als wij enthousiast en denken jullie erover na om een intieme bruiloft te organiseren? Yes, wij horen het graag! Wellicht kunnen wij jullie helpen met de verschillende aspecten. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden, neem contact met ons op!

Lola's Events organiseert uw intieme Bruiloft!

Geïnteresseerd?!

Je hoort de term intieme bruiloft, micro wedding of small wedding steeds vaker voorbij komen. Natuurlijk ook vanwege de pandemie waar we nu inmiddels al meer dan een jaar in verkeren. Hierdoor is deze manier van trouwen nog populairder geworden. In deze blog zetten wij uiteen waarom wij zo’n fan zijn van een intieme bruiloft. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden tegen welke prijs, download dan direct onderin de brochure. 

Wanneer spreek je van een intieme bruiloft

Gemiddeld telt een bruiloft in Nederland zo’n 100 daggasten en 200 avondgasten. Een intieme bruiloft bestaat in onze ogen uit een bruiloft van 30 tot 50 gasten. Dit houdt het gezelschap klein en intiem, waardoor je gedurende de bruiloft alle tijd hebt om al je gasten persoonlijke aandacht te geven. 
Zodra je meer dan 50 gasten uitnodigt voor je huwelijk verminderd de mate van knusheid, intimiteit en persoonlijke aandacht. 

Voordelen Intieme Bruiloft 

Wanneer je grote aantallen daggasten en avondgasten uitnodigt voor je huwelijk, wordt er vaak een onderscheid in de gastenlijst gemaakt bij de verschillende onderdelen van het trouwprogramma. Hierdoor zijn er bijvoorbeeld een beperkte groep gasten aanwezig bij de ceremonie en/of het diner en worden er aan de feestavond extra gasten toegevoegd. In onze beleving leidt dit vaak tot veel discussie bij het opstellen van de gastenlijst en is het voor je gasten soms ook minder aangenaam als je halverwege wordt “weggestuurd” of pas later wordt uitgenodigd. Bij een intieme bruiloft zie je dat er vaak wordt gekozen om alle gasten hetzelfde programma aan te bieden, minder “awkard moments” dus. 

Less costs, more possibilities 

Bij een intieme bruiloft heb je minder monden om te voeden. Dat klinkt misschien wat plat gezegd maar het is wel zo. En dat zorgt ervoor dat je meer budget overhoud om leuke extra’s toe te voegen aan je bruiloft. Met een kleiner aantal gasten kom je over het algemeen lager uit in de kosten, waardoor je of goedkoper uit bent of meer kan uitpakken met luxe elementen. 
Zo kun je bijvoorbeeld nu wel die Oesterman, Saxofonist, Barista kar of luxe styling veroorloven. Een kleine bruiloft wil niet zeggen dat het per definitie minder luxe hoeft te zijn. So more options!

Bijzondere Locatie

Een intieme bruiloft kan net wat makkelijker gehouden worden op een onofficiële trouwlocatie. Je bent hierdoor minder afhankelijk van de rules and regulations die op deze standaard locaties worden aangeboden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het in de tuin te doen, op een mooi stuk weiland of een andere te gekke unieke locatie. Hier ben je dan vervolgens vrij om alles zo naar wens te maken dat je echt een intieme unieke setting creëert voor jullie en jullie gasten. Wanneer je op een onofficiële trouwlocatie het huwelijk wilt volbrengen zou je in sommige gemeentes een eenmalige trouwvergunning kunnen aanvragen. Hiermee is het mogelijk om ook officieel het huwelijk te voltrekken. Mocht dit niet mogelijk zijn bij de betreffende gemeente kun je het officiële gedeelte bij de gemeente voltrekken en de ceremonie nabootsen op je eigen unieke locatie. 

Wij zijn dol op intieme bruiloften en helpen je graag met de organisatie

Ben jij net als wij enthousiast en denken jullie erover na om een intieme bruiloft te organiseren? Yes, wij horen het graag! Wellicht kunnen wij jullie helpen met de verschillende aspecten. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden en aan welke prijzen je kunt denken.

Onze eigen INTIEME TROUWLOCATIE middenin de Polder in Warmond

We hebben zelf een te gekke buitenlocatie middenin de polder in Warmond. We maken gebruik van de boomgaard van de Boer. Met uitzicht over de polder en vlakbij de stad ervaar je hier een magisch plekje. Er is voldoende parkeermogelijkheid aanwezig en je kunt eventueel met de boot aanleggen. We bouwen hier onze eigen pop-up keuken op waar de chef’s live kunnen koken. Ook denken wij graag mee met een passende tent/vloer en de invulling van jullie droomprogramma. 

BENIEUWD NAAR DE PRIJZEN: DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Onderstaande brochures dienen als richtlijn en de pakketten zijn uiteraard aan te passen naar wens. De prijzen zijn inclusief BTW. Zijn jullie enthousiast dan maken wij graag een op maat gemaakte persoonlijke offerte voor jullie. Hebben jullie een eigen locatie waar jullie een intieme bruiloft willen vieren. Ook daar kunnen wij mee uit de voeten! 

Intieme Bruiloft 30 personen
Intieme Bruiloft 40 personen

 

WE HOPE TO HEAR FROM YOU!

Liefs Lola’s