Altijd iets te vieren!

Herfstfeest met Silent Disco

Wij organiseerde onlangs een herfstfeest met silent disco in Leiden. Bij een silent disco ofwel stille disco wordt de muziek afgespeeld via draadloze koptelefoons i.p.v. door de speakers. De silent disco is een leuke extra belevenis op een feest of evenement, aangezien er vaak een aantal gasten zijn die dit nog niet eerder hebben ervaren. Daarbij hebben de buren geen last van de muziek, waardoor je de eindtijd van het feest altijd wel ietsje kunt oprekken ;-). Het idee van dit feest was om in de tuin een soort derde woonkamer te creëren, waarin voornamelijk gedanst kon worden. Wij kregen direct ideeën qua styling om deze leuke stadstuin om te toveren tot een dansbare, sfeervolle huiskamer. Wij houden zelf van de herfstmaanden, hier komen de sfeerlichten al snel tot hun recht, gezien de avond al vroeg valt. Door gebruik van heaters en flextenten kun je het relatief warm maken, waardoor een feest in de herfst sfeervol en comfortabel kan uitpakken.

Wij hebben voor de aanvang van het feest snel wat foto’s geschoten om de sfeer vast te leggen.

Fotoreportage door Lola’s Events

Het feest was een groot succes! Zodra de silent disco aan ging werd de dansvloer gevuld en gingen de handen in de lucht. Het dansende publiek hield vol tot de eindtijd van het feest. Tijdens het feest werden de gasten op de foto gezet bij de photobooth en konden zij genieten van een hapje en een drankje. Na afloop van het feest kregen wij een super leuke reactie van onze gastheer en /-vrouw.

“Beste Lola’s,

Dank voor jullie geweldige voorbereiding  en aankleding van ons feest. Wij vonden het geweldig en we hebben ook hele positieve reacties gekregen van onze vrienden. Mede dankzij jullie is het een geweldige avond geworden. Helemaal af. Ook op de avond zelf liep het op rolletjes.”.

Tot het volgende feestje!
Liefs Lola’s

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »