Altijd iets te vieren!

Floral wedding op het strand

A floral B.E.A.C.H. wedding!

Lola’s eerste bruiloft van het seizoen! Wij hadden de eer om de floral wedding van Lisa & Mark van styling te mogen voorzien. Het bruidspaar wilde graag veel bloemen en zachte pastel tinten in de aankleding. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en vertellen je graag meer over het eindresultaat.

Leuk weetje! Vanwege deze natte zomer moesten we helaas de gehele styling (last minute!) op de dag zelf verplaatsen van buiten naar binnen. Te veel wind, kou & regen en dat in combinatie met zand is geen succes. Wij grepen deze uitdaging natuurlijk met beide handen aan en konden ondanks deze verandering de binnenruimte omtoveren naar een knusse sfeervolle walhalla.

Floral styling samenstellen

De gasten werden verwelkomd met een gepersonaliseerd welkomstbord met bloemstuk en liepen vervolgens door naar een volledig aangeklede ruimte vol met bloemen. Om binnen wat meer sfeer toe te voegen kozen we voor gouden kandelaren met bloemstukjes en heel veel windlichten met kaarslicht. We hebben voor het customized prieel bij de ceremonie gave slingers gemaakt van anjers en hebben de ruimte voorzien van groene guirlandes (slingers)  met kleurrijke bloemen. Om de ruimte verder aan te kleden hebben we gewerkt met veldboeketten. We hebben de handen in één geslagen met Melanie van Salty Weddings en zij heeft ons van prachtige boeketten voorzien.

Tafelstyling

Na afloop van de ceremonie zijn we gelijk aan de slag gegaan met het omtoveren van de ceremonie ruimte naar de diner ruimte. Alle items van de ceremonie werden aan de kant geschoven en binnen 30 minuten omgetoverd tot een prachtig restaurant voor 70 gasten. Ook hier gingen we met pasteltinten aan de slag en werden er kleurrijke veldbloemen ingezet ter decoratie. Uiteraard ontwierpen we voor deze bruiloft ook zelf alle signing, zo wisten wij zeker dat alles een mooi geheel wordt. De kleuren van de kaarsen, het linnen en de boeketjes kwamen precies terug zoals in het moodboard. Daarnaast hebben we bijpassend servies uitgezocht wat het laatste beetje kleur gaf aan de tafels en natuurlijk kon ons gouden bestek niet ontbreken. Kijk nou wat een plaatje!

Floral wedding

We zijn blij dat we Lisa & Mark konden helpen met de aankleding van hun bruiloft. Het was een prachtige dag met veel mooie herinneringen. We wensen hen alle geluk toe in de toekomst en hopen dat onze paden elkaar nog eens zullen kruisen. Op naar de rest van het trouwseizoen! We hebben er zin in.

Contact

Ga je binnenkort trouwen en ben je opzoek naar een stylist? Kijk voor meer inspiratie op onze instagram en aarzel vooral niet om een berichtje achter te laten. Wie weet verzorgen wij binnenkort voor jouw bruiloft de prachtige aankleding!

Liefs Lola’s

Foto’s by:  Saar van @Twentytwelve Photography
Styling & Concept: @Lola’s Events
Locatie: B.E.A.C.H.: Noordwijk
Bloemwerk:  Salty Weddings & Lola’s Events

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »