Altijd iets te vieren!

A complete event

Lola’s Events ready to serve

Bekijk hier hoe een compleet event van Lola’s Events er uit kan komen te zien. Voor dit tuinfeest mochten wij alles uit de kast halen voor 150 gasten. We startte het feest met een heerlijke ‘sparkling wine’ uit Engeland de ‘Nytimber’ met verschillende borrelhapjes. Dit onder het genot van een te gekke Bossa Nova live band, die heerlijke Portugese, Spaanse en Italiaanse nummers speelde.

lets roll – Oh Boy

De oesterkoning liep rond met verse ‘Fines Claires Speciales’ en Lola’s dreamteam serveerde onder andere heerlijke venkel zalm salades, verse haring hapjes of gevulde soesjes. Uiteraard konden de borrelplankjes met de lekkerste vleeswaren en kazen van Fromagerie Bon niet ontbreken aan al deze feestvreugde.

make it cosy

Speciaal voor dit complete event hadden wij een prachtige flextent met houten vloer laten plaatsen. Dit om zo echt helemaal aan te sluiten bij het strandthema. Onze styling was geïnspireerd door strandtenten zoals Tulum, Witsand en de Branding. De plek waar wij zomers ontspannen, als we geen feesten organiseren!

Order @ the Bars

Gin & Tonics on the left and pokébowls on the right

Na de borrel startte wij het streetfood gedeelte. De gasten konden bij verschillende foodcorners terecht. We hadden voor dit feest allerlei leuke gerechtjes geselecteerd! De pokébowls zagen er super gaaf uit dankzij de dames van Meraki. Lola’s Chefs verzorgde de heerlijke Paella en mini-burgers en Spit en Pan hielden zich bezig met het varkentje aan het spit en de houtoven gestookte pizza’s.

Eat Pizza

or keep on wondering

iets te vieren

we take care of all!
lola’s dreamteam is happy to serve you a complete event

Foto’s @ Lolas Events Fotografie

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »