Altijd iets te vieren!

21-diner in Warnsveld

Het is al jaren een traditie in Amerika en in Nederland wordt het ook steeds populairder: het 21-diner. Je wordt natuurlijk maar één keer 21. Wij organiseerden dit keer een 21-diner in Warnsveld met het thema ‘botanical’.

img_8782

Een 21-diner, waar denk je dan aan?

Bij een 21-diner draait het allemaal om een mooie lange tafel waaraan je met je beste vrienden en familie gaat dineren ter ere van je 21e verjaardag. Het is gebruikelijk om het 21-diner een thema te geven. Vaak kleedt iedereen zich voor deze gelegenheid chique aan; de dames in mooie cocktailjurkjes en de heren in pak. Tijdens zo’n 21-diner wordt de jarige flink in het zonnetje gezet. Dit kan door middel van speeches, filmpjes of persoonlijke liedjes die gezongen worden door de gasten. Dit keer organiseerde Lola’s Events een diner in Warnsveld met het thema ‘botanical’.

Wat staat er op het menu?

Tijdens het 21-diner in Warnsveld verzorgden wij de welkomsttoast met hapjes, de styling van de entree en de diner-zaal, de borrelruimte en natuurlijk een fantastisch 5 gangen menu. Bij binnenkomst kreeg iedereen een glaasje bubbels om de avond feestelijk te beginnen. De borrelhapjes bestonden uit een rijkelijk gevulde vijg met gorgonzola en honing, soep van tomaat en perzik met een marshmallow van citroen en een zelfgemaakte loempia met five spices en framboos-chili saus. Lola’s Events had voor de jarige een speciaal menu opgesteld. Dit wordt vooraf altijd besproken met de opdrachtgever zodat alles kan worden afgestemd op de wensen van de jarige.

Menukaart 21-diner

Nadat alle gasten hadden plaatsgenomen aan de prachtig gedekte tafels kon het diner beginnen. We trapten af met een frisse Italiaanse salade caprese. Hierbij werd één van de specialiteiten van Lola’s topchef Stan geserveerd: brioche broodjes met gezouten boter. Het eerste tussengerecht dat werd geserveerd bestond uit een pasta jabugo (ham) met knolcrème, schuim van jabugo en basilicum olie. Tussengerecht nummer twee was een malse rouleau van parelhoen met zomerse zuurkool, een gekarameliseerd appeltje en een jus van spek en gevogelte. Tussen de gangen door werden speeches gehouden en werd er een prachtig nummer gezongen door de moeder van de jarige, kippenvel momentjes. Het diner werd zo omhult door een warme persoonlijke sfeer. Het hoofdgerecht was een malse hertenbiefstuk met atjar van rode kool, aardappelcrème, groene asperges en rode wijnsaus. Bij ieder gerecht werd er een passende wijn geschonken. Voor het dessert had de jarige samen met haar moeder zeven verschillende taarten gebakken. Gelukkig hadden ze de dag erna nog wat over, waardoor wij ook nog een stukje konden proeven, mmmmm heeerlijk!

Het mysterie van het ei

Ieder bord op tafel had een mooi versierd eitje met de naam van de gast er op. Niemand wist wat hiermee ging gebeuren. Halverwege het diner kreeg iedereen de opdracht om het ei kapot te slaan. In dit ei zat de naam van degene waarmee je van plaats moest wisselen. Uiteraard waren dit van te voren uitgeholde eieren;-) Dit zorgde voor een hilarische situatie want het werd een heuse stoelendans. Dit soort kleine details hebben vaak tot gevolg dat de sfeer goed los komt. Daarnaast is het leuk om halverwege de avond van plek te moeten wisselen, hierdoor krijg je meerdere gesprekspartners tijdens het diner.

De reactie van de moeder van de jarige zegt wat ons betreft genoeg:

“Het 21-diner van onze dochter werd mede door de prachtige styling en het werkelijk heerlijke diner bij ons thuis een groot succes. De hapjes en gerechten zagen er ook heel mooi uit. Van intake gesprek met ideeën, de opbouw op de dag zelf, de styling binnen en buiten tot de bediening ‘s avonds; alles liep perfect. En naderhand was onze keuken werkelijk tot op de kleinste details opgeruimd en schoon:-) Heel fijn; hartelijk dank Lola’s en graag tot een volgende keer!”.

Word jij binnenkort 21 en wil je ook een super gestyld 21-diner organiseren? Of wil jij een volledig in herfst/winter thema gestyld diner? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom-diner.

Neem snel contact met ons op en wij regelen het voor je.

Liefs Lola’s

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

21 Diner Sophie Colourful Disco Lola's Events

Colourful Disco Thema

Lees en kijk mee, hoe wij dit colourful disco thema tot leven brachten! 21-Diners zijn bij Lola’s de laatste tijd erg in trek. Daardoor zijn

Lees meer »